hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

10 ok, hogy nálunk tanulj

Viszonylag kevesen foglalkoznak Magyarországon szaunamesterek képzésével. Minőségben és az átadott ismeretek tekintetében jelentős eltérések mutatkoznak, érdemes hát körülnézni mielött befizeted a tanfolyam díját.Miért válaszd a SzaunaClub-ot? Milyen refenciákkal rendelkezünk? Nézzük mik lehetnek talán a legfontosabb kérdések tanfolyam kiválasztása előtt.

1. Nem mindegy kitől tanulsz - tesztelj minket nyilvánosan

Szaunamester oktatóink minden héten rendszeresen tartanak nyilvános szaunaprogramokat így munkájuk, felkészültségük és az általuk teremtett hangulat a szaunában bármikor megtekinthető. Jelentkezés előtt kérdéseidre választ tudnak adni. Ezért javasoljuk, próbálj ki minket mielőtt döntesz!

2. Akkreditált képzés:

Sajnos van cég, aki a képzésének minőségét ezzel szeretné kifejezni, így több kérdést kapunk napi szinten erre vonatkozólag. Nézzük mi a különbség!

A SzaunaClub képzése a kezdetektől fogva minisztériumi nyilvántartási számmal rendelkezik, így eleget tesz az alapvető törvényi kötelezettségnek, bejelentés, képzés leírása, stb. Az általunk kiadható igazolás típusa: Látogatási igazolás.

Akkreditáció esetén. Az állam számára meg kell fizetni az akkreditációs díjat, DE senki sem vizsgálja a képzés során átadott tananyagot, pusztán a képzések célját és leírását kell beküldeni több adatlapon bővebben kifejtve. Továbbá a képzést nyújtó cégnek és az oktatóknak kell más szempontoknak megfelelni. E szempontoknak a SzaunaClub oktatói ma is maximálisan eleget tesznek, hiszen felsőfokú vagy egyetemi végzettséggel rendelkeznek.

Ezért sajnos a mai magyar törvények miatt nem jelent garanciát egy akkreditált képzés elvégzése a magasabb szintű tudás megszerzésére. Egyetlen előnye, hogy a képzés díját fizető cégnek nem kell ÁFÁ-t fizetnie, illetve akinek törvényi kötelezettsége a szakmája műveléséhez időszakos tanfolyamok elvégzése, pl: egészségügy, azok számára bizonyos pontértékkel bírhat. Az általa kiadható igazolás típusa: Tanúsítvány.

Eddig anyagi erőforrásaink a minőség érdekében más célokra fordítottuk, de mivel cégünk minden szinten maximálisan eleget tesz az akkreditációs követelményeknek, így az akkreditációs folyamatot megkezdtük, hamarosan megszerzett lajstromszámot az oldalon közzétesszük!

3. Tananyag:

Egy tananyag mennyisége sok mindent elárul a kapott információk mélységéről és az abból szerezhető használható tudásról. Jelenlegi ismereteink szerint a magyarországi szaunamester képzéssel foglalkozó cégek közül az általunk átadott tananyag mennyisége többszőröse más cégek oktatási anyagának.

4. Tananyagfrissítés - nem engedjük el a kezed!

Mivel hiszünk abban, hogy számunkra is mindig van mit tanulni, folyamatosan figyelemmel kísérjük az újabb orvosi kutatásokat, wellness fejlesztéseket. Ehhez Magyarországon működő, a szakmában jó nevű cégek magas szakmai tudását vesszük segítségül. Az így szerzett új ismereteket beépítjük tananyagunkba, ezért azok összetétele folyamatosan fejlődik. Viszont aki a nálunk tett sikeres vizsgán keresztül vált szaunamesterré, részére elektronikus formában folyamatosan elérhetővé tesszük az újabb és újabb tananyagot. 
Nincs több költség, de nincs vége a tanulásnak. Így biztosítjuk mi az általunk átadható legmagasabb tudást a szakmában most és a későbbiekben egyaránt, a szakmában egyedülálló módon.

5. Kiegészítő modulok, továbbképzési lehetőségek:

Folyamatosan jelenünk meg szaunamesterek számára újabb magasabb szintű tudást biztosító képzésekkel. A kiegészítő képzések azoknak a szaunamestereknek készülnek, akik szeretnének többet tudni az átlag szaunamesternél. Minden képzés mögött egy, az adott terület kiváló szakmai partnere áll, aki specifikusan a szaunamesterséghez kötődő bővített ismeretek átadására helyezi a hangsúlyt. Legyen az élményfokozás, aromaterápia vagy műszaki ismertek bővítése. Mozgáskultúrát nem oktatunk, hiszen valós tudást ebből pár nap alatt átadni nem tudunk. A tanfolyam gyakorlati elemei között az alapvető technikák átadásra kerülnek, ezek tovább fejlesztése a gyakorló szaunamester feladata. Fontos, hogy saját technika csak a gyakorlat alatt alakulhat ki, kell hozzá a képzelőerő és a kreativitás.

6. Árak:

A képzés minősége érdekében és hogy hosszútávon is bővíthessük, ismereteidet nem tudunk a piacon a legolcsóbbak lenni, de a legjobbak igen. Amennyiben csak egy papírra van szükséged az elhelyezkedéshez és nem szeretnéd e tudásodat folyamatosan frissíteni, hogy a szakmában a legjobbak közé tartozhass és esetlegesen tudj előre lépni, úgy nem biztos, hogy minket kell választanod. Mi a legjobbakat szeretnénk továbbra is oktatni!

7. Munkalehetőség:

Nem hagyunk magadra a későbbiekben sem - ezért hoztunk létre a szaunamesterek számára internetes oldalunkat, hogy folyamatosan cserélhess tapasztalatokat, megoszthasd tanulságos élményeid. Ha munkád során problémákkal szembesülsz, vagy segítségre van szükséged, hosszú távon számíthatsz ránk. Amennyiben szaunaprogramot tartasz és szeretnél meghívni rá vendégeket, szabadon megteheted oldalunkon, ahol jelenleg is több mint 1000 vendéget érsz el. Alkalmi munkavégzéshez a nálunk végzett és legjobbnak mutatkozó szaunamesterek számára igyekszünk az ország több pontján lehetőséget biztosítani.

8. Eredmények:

A nálunk végzett szaunamesterek az elmúlt két év legerdeményesebb szaunamesteri lettek. Magyarországon és külföldön rendezett versenyeken egyaránt vívták ki a sok esetben konkurens képzést nyújtó cégek elismerését. Ezen eredmények birtokában egy szaunamester sokkal könyebben tud munkát vállalni, illetve helyezkedik el neves haza is külföldi fürdőkben egyaránt.

9. Ha rosszul döntöttél:

Már elvégeztél egy képzést, de nem vagy elégedett a kapott tudással?

Mivel az utóbbi időben egyre gyakrabban fordulnak hozzánk más képzéseken végzett szaunamesterek, ezért az alábbi segítséget nyújtjuk nekik: 

Mutasd be megszerzett igazolásodat és 50% kedvezménnyel részt vehetsz képzésünkön. Továbbá, ha az általunk átadott tananyag kevesebbnek bizonyul, mint amit a másik cég képzésén eredetileg kaptál, úgy pénz visszafizetési garanciát vállalunk számodra!

10. Csapatban dolgozunk:

Ebbe a csapatba szívesen látunk olyan embereket, akik szenvedéllyel végzik munkájukat és elég elhivatottságot éreznek magukban ahhoz, hogy ötleteikkel munkájukkal hozzájáruljanak céljainkhoz. Igyekszünk a szaunamesterek munkáját elismert és megfizetett szakmává tenni. 

 

Tehát ha magabiztos tudásra vágysz és szeretnéd, ha a frissített tananyagok megszerzéséért ne kelljen újra és újra elvégezned a tanfolyamot és megfizetned a költségeket, akkor a legjobb helyen vagy! Legyél te is az egyik legjobb szaunamester és tegyél velünk a magyar szauna kultúra fejlődéséért!

 

bannerpélda1

 

 

Keress, kövess minket a többi platformunkon is! Köszönjük!

facebook 50x50 GooglePlus logos 50X50 Twitter Log 50x41 instagram 50x50 Youtube logo 50x50

 

 

 

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: