hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Miért jó szaunamesternek lenni?

A szaunamestereknek a szauna olyan, mint a zenészek számára a színpad. Belépsz a kabinba, majd mielőtt bármit is mondanál, már minden szem hirtelen rád szegeződött – hiszen érzik, te valamiben más vagy, valami különlegeset tartogatsz számukra.

Mindenki csodálattal tekint rád

A szaunamesterség egy komoly, nehéz sport is egyben. Hiszen míg másoknak az is kihívást jelent, hogy a szaunában akárcsak negyed órát eltöltsön, addig egy mester a hőség ellenére látványos mozdulatokkal nyűgözi le a bennlévőket.

Ezen felül a szaunázóknak szüksége is van rád! Magát a szaunázás élményét fokozod a törölköző és a zászló forgatásának technikájával. A levegő áramlása a forróságban mindenki számára kellemes érzést nyújt. A melegedni vágyók a trükkök élvezetén felül lehetőséget kapnak rá, hogy egy olyan embertől kérdezzenek, aki valóban szakértő – tehát kívülről, belülről ismeri a szaunákat és annak jótékony hatásait.

szaunamester 001

Saját magad szervezheted a programot

Nincs meg kötve miről, meddig és hogyan beszélj a közönséggel. A helyezettől függően mérlegelhetsz, és te magad döntheted el, hogy komoly tekintettel, kevés beszéddel vagy humorral szeretnéd színesíteni az eseményt.

A szaunamesterség minden, csak nem unalmas! Már csak azért is, mert minden alkalommal más és más emberekkel ismerkedhetsz össze. Olyan kapcsolatokat, barátságokat alakíthatsz ki, amelyek talán életre szólóak is lehetnek.

bannerpélda1

Hogyan válhatsz szaunamesterré?

A mesterség természetesen kitanulható és valóban a szaunázás szakértőjévé válhatsz! A mozdulatokon túl minden szaunával kapcsolatos ismereted meg lesz a feladathoz. Ezen felül pedig elsajátíthatod, hogyan kell egy programot levezetni, hogyan kell megszólítani a közönséget.

Mi az, amivel még gazdagabb leszel, ha jelentkezel?

Egy igazi csapat tagjává válhatsz! Talán ez az, ami a legfontosabb, hiszen ha elhatároztad magadat, hogy szaunamester leszel, akkor egy jól összekovácsolódott közösség vár rád! Összejövetelek, kirándulások és számos más izgalmas programlehetőség nyílik meg előtted.

 Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: