hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Tóth Ditke beszámolója a SzaunaClub képzéséről

Az elmúlt időszakban hétről hétre követhettétek nyomon Szabó Zoltánnal készített interjúsorozatunkat, amelyben igyekeztük egy kicsit közelebbről bemutatni a SzaunaClub képzését. Hogy még színesebbé tegyük az összképet, ezúttal az érem másik oldaláról vizsgáltuk meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket: Tóth Ditke, frissen végzett szaunamester megtisztelt bennünket és elmesélte a SzaunaClubnál szerzett élményeit. :-)

Ditke kislánykora óta él-hal a szaunákért, a sors azonban mindig úgy alakította, hogy a képzés beiratkozását halasztania kellett…

„Az első szaunás programra 2011-ben ültem be, az az élmény annyira magával ragadott, hogy teljesen beszippantott a szaunás világ. Régóta dédelgetett álom volt, hogy megszerezzem a szaunamesteri oklevelemet, de először egy súlyos vállsérülés hátráltatott, majd a felépülésem után valami mindig megakadályozott engem ebben.

Olyan 2013 körül fogalmazódott meg bennem először, hogy szeretném megszerezni a szaunamesteri oklevelem, mégis csak most, 4 évvel később vettem részt a képzésben. Úgy gondolom, hogy nincsenek véletlenek, ennek most jött el az ideje.

21015516 1817906631557746 426141677 n

Két hétvége – három oktató

Az idei nyár elhozta Ditke kívánságát és végre eljött a pillanat, hogy ő maga is hivatalos szaunamester lehessen.

„A szaunamesteri oklevelemet nem olyan régen, egy két hétvégés oktatás során szereztem meg, ami hatalmas élmény volt számomra.

Egy szerencsétlen „baltás baleset” miatt három oktatóm is volt: Szabó Zoli, Molnár Isti és Paldesz Dikó.

Az első hétvégén Zoli és Isti terelgette a csoportunkat a dézsa irányába, majd Isti sérülése miatt a második hétvégén Zoli mellett Dikó vett bennünket a szárnyai alá.”

 

Változatosságból nem volt hiány – de mégis milyenek az oktatók?

„3 első hullámos szaunamestert, 3 oktatót és ezzel együtt 3 különböző személyiséget ismerhettünk meg.

Isti légiessége a mai napig megmaradt nekem. Könnyedén, mégis gyönyörű kis plusz kéz és lábmozdulatokkal tekeri meg a törölközőt. Az oktatás során arra is nagyon ügyelt, hogy mindenkit a saját karakter kialakítása felé terelgessen.

Zolit az oktatás után is volt szerencsém dolgozni látni és fortélyokat ellesni tőle. Ha ránézek a szaunában nekem mindig a Gladiátor szerepbe bújt Russell Crowe jut eszembe. Férfias, karakteres, erős mozdulatok, erős lecsapások és kifejező arcmimika jellemzi őt… Igazi túlélő típus, igazi Gladiátor! :-)” – és persze ne feledkezzünk meg a hihetetlen kommunikációs képességeiről sem! :-)

„Dikó pedig a vizsgadrukk ellenszere volt számunkra: mosolygós tekintetével bátorított mindenkit a vizsgafeladat teljesítésekor. A vizsga előtti gyakorlások alkalmával pedig felvette „a tudatlan szaunázó stílust” és hihetetlen mennyiségű kérdéssel bombázott minket, ami felkészített bennünket az éles helyzetekre és a kritikus vendégkezelésre is.

 

Hogy is történt, hogy még egy lelkes tanuló csatlakozott a csapatunkhoz? :-)

Zoli Instagram oldalát évek óta követtem, és ahhoz is volt szerencsém, hogy az Aufguss páros versenyprogramán vendégként ülhettem a szauna padon. Istit a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságokon ismertem meg, hiszen sokat sertepertéltem a bajnokságon induló tamási lányok mellett.

A bajnokság fordulói mindig gördülékenyen zajlottak le, és a legjobb tudomásom szerint a szülővárosom wellness fürdője, a Tamási Termálfürdő is szoros kapcsolatban áll a SzaunaClub-bal. Mindezek tükrében nem volt kérdés számomra, hogy jó kezekben leszek-e.


 Evezzünk mélyebb vizekre… Milyen is a SzaunaClub-nál tanulni? >>

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: