hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Tartozz az ország legjobb Szaunamesterei közé!

Legyél Te is az egyik legjobb Szaunamester! Tartozz az ország legnépesebb Szaunamester táborához, tegyél szert biztos tudásra és szerezz be minden szükséges szaunás terméket kedvezőbb áron!

Már több mint 300 Szaunamester végzett a SzaunaClubnál!

Büszkék vagyunk Szaunamestereinkre! A SzaunaClub Szaunamester alapképzésén ugyanis immár több, mint 300 Szaunamester tett sikeres vizsgát! A vizsga nagy szó, azonban sokkal nagyobb érdem, hogy a belefektetett energiájukat mára az ország legnagyobb fürdőiben, szállodáiban kamatoztatják! Több nálunk végzett Szaunamestert vettek fel neves külföldi szaunákhoz Szaunamester pozícióba, sőt sokan járnak haza, hogy nálunk szerezzék meg az alapokat, tegyék meg a kezdő lépéseket.

Az eredeti Wellness Akadémia immár több mint 7 éve nyújt biztos, naprakész alapokat a képzéshez. Segít a képzési időt lerövidíteni, hatékonyabbá tenni az oktatást azáltal, hogy elektronikus formában támogatja a képzést már a tanfolyam megkezdése előtt. Ezen keresztül az elméleti tananyag elérhető, letölthető. A SzaunaClub tananyagában nagy hangsúlyt fektetünk az elméleti és gyakorlati oktatás harmóniájára, így már ezen a felületen is, interaktív módon segítjük a gyakorlati felkészülést is.

A nálunk végzett Szaunamestereknek a vizsgával nem ér véget az oktatás!

Aki egyszer részt vett a képzésünkön mindig hozzáfér a legfrissebb tananyaghoz! Nálunk nem kell fizetni azért, hogy az idővel változó vagy újabb kutatások beépítése miatt magasabb tudáshoz juss hozzá. Nincsenek modulok, mindenki az érdeklődésének megfelelő szintig juthat el az oktatási anyagban! Minden nálunk végzett Szaunamester bármikor, bárhonnan hozzáfér a legaktuálisabb tananyagunkhoz, ismételhet, tovább fejlődhet!

Ha a SzaunaClubot választod, mindig számíthatsz ránk!

Szaunamester oktatóink magas tapasztalattal rendelkeznek és igény szerint támogatják a nálunk végzettek fejlődését, beleértve akár a versenyekre való felkészülést is.

Képzésünk teljesen termék és márka független!

Hiteles és átfogó, naprakész alapismereteket adunk át, amelyek bármely területen, termék esetén megállják a helyüket. A képzés alatt és után sem irányítunk senkit semmilyen anyag, termék, vagy márka használatára - ezért is vagyunk forgalmazói az ország talán legnagyobb illatválasztékának is.

szaunamester 01

Tudjuk, hogyan lehetsz sikeres Szaunamester!

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 6 éve alatt szervezőként nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttünk.

Tudjuk, hogy melyek azok a nehézségek, amelyekkel egy Szaunamesternek szembe kell nézni a mindennapok során.

Ismerjük, hogy milyen tudással kell rendelkeznie azoknak, akik szeretnének elhelyezkedni egy magas színvonalú fürdőközpontnál, mint Szaunamester.

Folyamatosan nyomon követjük nem kizárólag a Szaunamesterek, de a Vendégek igényeit is nem kizárólag a bajnokság fordulóinak alkalmával, de online felületeinken keresztül is.

Ismereteink tehát túlnyúlnak az alapismereteken (technikák, kellékek, egészség és még sorolhatnám), hiszen ismerjük a Szaunamesterek két legfontosabb célközönségét: a Vendégeket és a szaunázó helyek igényeit.

Ezeket a kulcsofontosságú elemeket pedig mind-mind beépítettük az oktatás tematikájába és csak nálunk elérhető!

A versenysorozattal támogatjuk a szaunamesterek munkáját, ötletgyűjtését és a közösség formálódását is. Nem csak a versenyző szelleműeknek nyújt tapasztalati ismereteket, hanem minden Szaunamester számára! A ma legsikeresebb hazai Szaunamesterek mind megfordultak a versenysorozat valamelyik évében és közülük sokan az alapokat is tőlünk szerezték meg. Ezzel az alaptudással lettek jó szaunamesterek!

Évek óta nagyon sok hazai fürdő és szálloda kizárólag velünk képezteti munkatársait, mert ezzel a hiteles tudással látja biztosítottnak, hogy a Vendégek szórakozása biztos kezekbe kerüljön.

Összefogásban a legjobbakkal!

A szaunamester képzésben egyedül a Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. – Wellness Akadémia írt alá együttműködést az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületével, akik hiteles információkkal támogatják az illóolajok megismerését és közös workshop-okon nyújt mélyebb tudást.

Aki pedig igazán magasra kívánja tenni a lécet, további együttműködő partnerünk az International Wellness Institute (IWI), ahol akár wellness menedzseri szintig is eljuthatsz!

A Saunabau Kft., a Harvia magyarországi partnerén túl kiváló kapcsolatokat ápolunk a legnagyobb magyarországi szaunás cégekkel, többek között a Saunaboulevard Kft-vel és a Finnrelax Kft-vel egyaránt.

Köszönjünk, hogy ennyien bizalmatokba fogadtatok és részt vesztek célunk megvalósításában az egészséges, helyes szaunázás széleskörű terjesztésében és egy remek csapat összekovácsolásában!

Két éve futó „Legyél Te is Szaunamester!” kampányunk keretében most a Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság ideje alatt Extra kezdőcsomagot ajánlunk minden jelentkező és nálunk sikeres vizsgát tevő új Szaunamester részére.

A szaunamesterségben sok a lehetőség, de nem atomfizika, aki megtanulja velünk a legjobbak közé kerülhet!

Ne hagyd ki csatlakozz és kamatoztasd tudásod velünk a wellnessben!

VIGYÁZZ!

Keresd az eredetit, ne érd be kevesebbel! Így lehetsz Te magad is hiteles!

Mivel piacvezetők vagyunk sokan követnek és sokan próbálják másolni sikerünket, megtévesztésig hasonlító szlogenjeinkkel, elnevezéseikkel!

Ne kockáztass! Mielőtt döntesz keress, kérj referenciát!

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: